Fii barbat adevarat - participa la concursul B!TONIC MAN!

 

B!TONIC MAN te provoaca sa fii barbat adevarat si iti propune un super concurs!

Te invitam sa faci cunostinta cu REGULAMENTUL concursului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI INFORMAREA PUBLICULUI

Acest concurs este organizat si desfasurat de catre Farmacia Familiei SRL, cu sediul in Republica Moldova, mun. Chisinau, stra-la Burebista, nr. 23, cod unic de inregistrare 9378655 (denumita in continuare "Organizatorul"). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament ").

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina oficiala de facebook Farmacia Familiei.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se lanseaza la data de 12 octombrie si se finalizeaza la data de 7 decembrie 2018. Organizatorul are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata pe site-ul Farmacia Familiei, pagina oficiala de facebook Farmacia Familiei si paginile oficiale ale partenerilor. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

Poate participa la concurs orice persoana fizica in conditiile de varsta de minim 16 ani impliniti, indiferent de sex. Informarea participantilor privind organizarea si conditiile concursului se va efectua prin intermediul urmatoarelor canale: pagina oficiala Farmacia Familiei, pagina oficiala B!TONIC.

Concurs organizat in mod exclusiv pentru rezidentii Republicii Moldova.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

 1. In perioada 12.10 – 7.12.2018 toti doritorii de a participa in concurs vor intreprinde urmatoarele actiuni:
  1. Vor comenta la fotografia de concurs si acest comentariu va contine:
   1. participantul va distribui public (pentru a putea fi posibila gasirea utilizatorului dupa hashtag) fotografia de concurs cu textul „#bitonicman”
   2. Etichetarea a minim 3 persoane
 2. Conform programului vor fi extrasi castigatorii:

Prima extragere

26 octombrie

A doua extragere

9 noiembrie

A treia extragere

23 noiembrie

A patra extragere

7 decembrie

 

 1. Castigatorii vor fi selectati randomizat, prin intermediul unui tool online de randomizare.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE

Premiile sunt predestinate barbatilor si presupun participarea in activitati sportive, intr-o intrecere cu unul din sportivii nostri.

In caz ca va castiga o participanta de sex feminin, aceasta are dreptul sa transmita cadoul unei persoane de sex masculin, cu anuntarea datelor persoanei in prealabil.

Prima extragere

Saritura cu parasuta

A doua extragere

Intrecere de impuscat la TIR cu arma

A treia extragere

Intrecere carting

A patra extragere

Paintball 4 vs 4

La momentul derularii activitatilor descrise in tabel, castigatorii vor fi insotiti de o echipa de filmare, care are ca scop crearea unui scurt spot video pentru prezentarea rezultatelor. Spotul video este predestinat pentru expunerea pe pagina oficiala Farmacia Familiei, facebook Farmacia Familiei si paginile oficiale ale partenerilor. In prealabil, Castigatorul va semna un acord de utilizare si difuzare a materialelor filmate.

Prin participarea la acest Concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament.

Organizatorul nu poarta raspundere pentru eventualele daune ale sanatatii pe care le poate suferi castigatorul in timpul sau dupa valorificarea Premiului, iar Castigatorul intelege si isi asuma responsabilitatea pentru respectarea instructiunilor primite de la persoanele responsabile de actiunile din timpul valorificarii Premiului.