6 pasi spre calitate

In ceea ce facem la B!TONIC vrem sa fim siguri mereu ca sunt respectate cele mai inalte standarde de calitate si de satisfactie pentru client. Din acest motiv urmam 6 pasi cheie pentru a atinge aceste criterii:

Pasul 1 - Simptome

Calitate: Parteneriate cu institutii de medicina si nutritie

Suntem atenti la ce ne spun clientii: de orice varsta, in orice cariera, ce probleme diverse au legate de sanatate si de nutritie. Discutam cu medici de diferite specialitati medicale despre pacientii lor, cu farmacisti despre problemele pe care le aud in farmacie. Discutam cu mame tinere si bunici, cu sportivi energizati si workaholici stresati, cu femei interesate de frumusete si barbati care isi doresc mai multa virilitate. Discutam cu vegani si cu cei pentru care carnea e un aliment principal, cu cei cu intolerante la gluten si cu cei care sunt sanatosi-tun. Luam toate raspunsurile lor in considerare si cream liste de simptome pe care trebuie sa le tratam.


Pasul 2 - Cauze

Calitate Farmaceutica

Analizam problemele de nutritie aparute din discutii. Luam informatia inapoi in Viena, Austria, unde o discutam cu expertii nutritionisti si farmacologi de la Universitatea din Viena. Discutam cu experti din toate tarile unde activam, mai ales din Germania. Incercam sa identificam probleme de stil de viata si cauzele care declanseaza simptomele mentionate la pasul 1.


Pasul 3 – Formula

Calitate: formule inovative, bazate pe studii stiintifice

Pentru fiecare cauza dezvoltam o formula complet noua. Pe baza studiilor cele mai noi din domeniul nutritiei si medicinei, identificam care nutrienti sunt necesari pentru a trata cauze specifice. Cream formula intai in laborator si o testam, pentru a ne asigura ca raspunde nevoilor, apoi este supusa analizei in cadrul Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare. Astfel, produsele obtin certificarea ca sunt sigure pentru consum.


Pasul 4 – Selectia ingredientelor

Calitate Vegana

Dupa ce stim ce vrem sa includem in formula, incepem sa intram in detalii. Ne intrebam: din ce sursa naturala ar trebui luat un anumit nutrient pentru a fi bine absorbit de organism? Cu ce ar trebui combinat ca sa poate fi consumat mai usor? Cum putem sa eliminam orice efecte adverse? Aceasta perioada dureaza cel mai mult si e o perioada de cercetare intensa. Ne concentram pe extracte pure din plante, extracte standardizate si optimizate pentru a fi folosite cu usurinta de organism. De aceea ne mandrim cu produse care sunt mai usor de absorbit decat suplimentele standard, cu efecte mai pronuntate.


Pasul 5 – Productia

Calitate: Fabricat in Germania

Producerea suta la suta în Germania, care functioneaza la standarde de calitate superioara ne asigură cu generarea unui produs PREMIUM prin utilizarea unor laboratoare si instrumente complet noi, tehnologii de ultima ora.


Pasul 6 – Livrarea

Calitate: Creat si recomandat de specialisti

Ne asiguram ca produsele ajung la client in cel mai scurt timp. Colegii nostrii va sunt mereu la dispozitie pe website pentru intrebari si pentru a va ajuta sa folositi produsele in modul cel mai eficient. Ne dorim ca impreuna sa generam un viitor mai sanatos, prin nutritie din plante. Functionam la standarde Germane in orice situatie. Va informam mereu despre oferte speciale si produse noi, precum si prin articole si newsletter cu noutati nutritionale complete.