Tu ești Lady! Supliment alimentar conceput special pentru femei

Ce înseamnă să fii Lady?

Semnificația și percepția feminității s-a schimbat foarte mult pe parcursul istoriei, fapt datorat evoluției rolului social al femeii. Studii psihosociale arată că în ultimii 50 ani femeia, odată cu preluarea multor roluri care până acum erau atribuite doar bărbaților, și-a pierdut din feminitate. Dar... până la urmă, ce înseamnă feminitatea?

Tu decizi cum vrei să fii!

Ai multe responsabilități, ești mămică, ai o adicție pentru sport, îngrijiri cosmetice, detoxifieri. Ai uitat ceva? Da. Să ajuți organismul cu minerale și vitamine, care sunt utile pentru toate femeile care își doresc să arate bine. În ajutor îți vine BiTONIC Lady, un produs complet dedicat femeii, cu acțiune pe principalele zone de interes: piele, păr, unghii, echilibru hormonal.

Organismul femeii este diferit de cel al bărbatului, deci... și necesitățile sunt diferite

Cel mai important lucru de reținut este că organismul femeii este diferit de cel al bărbatului: pielea femeii este de două ori mai sensibilă decât pielea bărbaților, mușchii femeilor conțin mai multă elastină, comparativ cu cei ai bărbaților, din cauza stresului femeile au dureri și indigestii mai pronunțate decât bărbații. Deci, organismul femeii este foarte diferit, iar plus la toate femeile suferă anumite schimbări pe fon hormonal pe tot parcursul vieții. Din aceste motive, deseori femeile au insuficiență de vitamine și minerale, fapt ce duce la înrăutățirea aspectului fizic, cum ar fi: descuamarea unghiilor, aspectul neplăcut al tenului, căderea părului. Toate aceste au loc din motiv că nu reușești să oferi organismului tău toată gama de vitamine naturale. În acest caz, în ajutor îți vin suplimentele alimentare.

Cum te ajută BiTONIC Lady?

BiTONIC Lady reprezintă un ajutor suplimentar pentru organism în susținerea și menținerea aspectului cât mai tânăr. Totodată, reduce stresul oxidativ asupra organismului și reglează activitatea hormonală în timpul menopauzei. Toate ingredientele au fost atent alese pentru a fi cât mai bine absorbite de către organism și pentru a avea efecte încă din prima săptămână de administrare.

BiTONIC Lady reprezintă un supliment alimentar antiaging cu colagen hidrolizat de origine bovină, coenzima Q10, polifenoli din sâmbure de struguri , vitamine și minerale. În condițiile unei diete normale, cantitatea optimă din aceste ingrediente este dificil de absorbit. Ar fi necesare cantități uriașe din diferite alimente și acestea s-ar afla în dependență de imunitatea organismului și de gradul de absorbție de la nivelul intestinului.

Calitate germană în fiecare capsulă

BiTONIC Lady nu este vegan, însă majoritatea ingredientelor au sursă vegetală, cu excepția colagenului hidrolizat. BiTONIC Lady este fabricat in conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania.

Calitate specifică Austriei – BiTONIC Lady a fost dezvoltat in Austria, de către farmaciști specializați, având la baza studii specifice si conține, conform certificărilor, exclusiv micronutrienti de înaltă calitate și cu biodisponibilitate crescută.

 • Taguri: femeie, premium, supliment
 • Articole

  RSS
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație

  Procesul transpirației este unul fiziologic și are rolul de a regla temperatura organismului și a o menține constantă. Transpirația conține...

  Mai departe...
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun

  31 mai marchează Ziua Mondială fără Tutun și, spunem noi, pentru sănătatea plămânilor. Astfel, în articolul prezent dorim să aducem...

  Mai departe...