Platinum Aminovital - suplimentul alimentar pentru recuperarea organismului!

Un corp sănătos, activ și puternic e tot ceea ce îți dorești după o perioadă lungă de recuperare. Fiecare din noi a avut nevoie de recuperare în urma unei perioade stresante, fie în urma efortului fizic intensiv fie în urma unui traumatism.

Organismul are nevoie de restabilire!

BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL este un supliment unic care asigură un suport nutritiv sănătos tuturor celor care se află în perioada de refacere a organismului după o boală sau o intervenție chirurgicală. În perioada de recuperare a organismului trebuie să înțelegi necesitatea odihnei și a unui regim alimentar echilibrat care să restabilească forțele și sistemul imunitar. Dar, se știe că pe lângă un regim alimentar sănătos e nevoie să încurajezi organismul oferindu-i un supliment alimentar care completează deficitul de vitamine, minerale și substanțe nutritive, cum e BiTONIC Platinum Aminovital.

De regulă, recuperarea organismului se face treptat, însă împreună cu BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL timpul de recuperare medical se reduce. Pentru ca să nu scadă condiția și performanța fizică, complexul de aminoacizi vine să îmbunătățească semnificativ armonia dintre spiritul fizic și starea fizică, să normalizeze pofta de mâncare și să reducă crampele musculare după antrenamentele intensive la sală.

După intervenții chirurgicale sau după eforturi fizice organismul are nevoie de aminoacizi și magneziu!

Cea mai importantă funcție a suplimentelor constă în aprovizionarea cu energie a creierului, menținerea funcției imunitare, reglarea producției de insulină, menținerea funcției de reproducere, menținerea digestiei normale. Toate acestea au loc datorită aminoacizilor cu catena ramificată - BCAA. Un alt component al suplimentelor e magneziul, datorită căruia are loc sinteza proteinelor normale, funcția musculară și metabolismul energetic normal. BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL asigură un sprijin optim pentru regenerarea și întărirea corpului după tulburări de sănătate și etape competiționale. Și pentru o bună funcționare a sistemului nervos central, un alt component precum taurina menține echilibrul electrolitic și hidratarea la nivel celular, contribuie la formarea de săruri biliare, la echilibrarea nivelului de minerale din organism și susține imunitatea și procesele antioxidante în organism.

Ce înseamnă 3 capsule de Platinum Aminovital?

Administrarea unui singur supliment BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL se echivalează cu 1 cană de quinoa, 1 cană de lapte, 1 bucată mare de brânză, 1 porție de carne. De aceea, cea mai bună metodă de îmbunătățire și revitalizare a organismului sunt suplimentele alimentare, care diminuează din afecțiuni și te ajută să trăiești sănătos.

Orice traumă sau instabilitate psiho-emoțională ne slăbeşte organismul. Cu cât conștientizarea problemei sau intervenția este mai complicată cu atât urmările sunt mai grave și perioada de recuperare mai lungă. În acele momente, cauți colacul de salvare. De aceea, dacă ai simptome de slăbiciune, oboseală, incapacitate de efort fizic și intelectual, trebuie să realizezi că ai nevoie de o pauză în care trebuie să iei câteva măsuri pentru întărirea organismului.

Vestea bună e că suplimentele contribuie la sinteza normală a proteinelor, dar și la menținerea metabolismului energetic normal. Așadar, pentru un efect de durată, dar și pentru a te proteja de modificarile stilului de viață și ritmului acut, administrează BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL - supliment alimentar cu aminoacizi esențiali BCAA, taurină și magneziu.

BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL conține doar surse naturale, organice și extracte pure din plante, fără aditivi alimentari, arome, coloranți și organisme modificate genetic. Se folosesc exclusiv substanțe naturale bioactive extrase din plante. Suplimentele sunt vegane, pur vegetale, fără OMG si sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania. Formula unică din surse vegetale contribuie la sinteza normală a proteinelor, dar și la menținerea metabolismului energetic normal.

BiTONIC PLATINUM AMINOVITAL a fost dezvoltat în Austria, de către farmaciști specializați, având la bază studii specifice și conține, conform certificărilor, exclusiv micronutrienți de înaltă calitate și cu biodisponibilitate crescută.

Nu uita, pentru ca să te recuperezi ușor trebuie să te odihnești, să te alimentezi corect, să bei apă și să dormi cel puțin 7 ore!

 • Taguri: aminoacizi, energie, premium, supliment
 • Articole

  RSS
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație

  Procesul transpirației este unul fiziologic și are rolul de a regla temperatura organismului și a o menține constantă. Transpirația conține...

  Mai departe...
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun

  31 mai marchează Ziua Mondială fără Tutun și, spunem noi, pentru sănătatea plămânilor. Astfel, în articolul prezent dorim să aducem...

  Mai departe...