Ai grijă de piele în sezonul rece cu Omega 3

Ai observat că odată cu scăderea temperaturii de afară, pielea devine mult mai sensibilă și deshidratată, iar fără o cremă nutritivă nu poți ieși din casă? Și asta pentru că nu îi oferi toți nutrienții necesari!

Odată cu înaintarea vârstei, stratul fosfolipidic al epidermei tinde să devină mai subțire și mai tern, iar bariera pe care o formează nu mai are aceleași proprietăți protective ca altădată. În acest caz, pielea își poate pierde hidratarea și elasticitatea – una din primele cauze ce duc apariția ridurilor.

Ce înseamnă Omega-3?

Sunt niște acizi grași esențiali, pe care organismul nostru nu îi poate sintetiza, respectiv având nevoia permanent de a îi introduce în alimentație. Dețin proprietăți antiinflamatoare și susțin o activitate cerebrală sănătoasă.

Care este acțiunea acizilor grași asupra pielii?

O dietă bogată în alimente ce conțin Omega-3 sau suplimente alimentare, au rolul de a influența stratul fosfolipidic al pielii, menținându-l hidratat, iar în rezultat avem o piele mai moale, mai luminoasă și mai tânără.
Totodată o piele hidratată înseamnă o piele protejată împotriva agenților patogeni, cum ar fi: temperatura, infecțiile și poluanții, iar o piele protejată ține ridurile departe.

Un alt beneficiu al acizilor grași Omega-3 este reglarea secrețiilor de sebum de către glandele sebacee, prevenind blocarea porilor și apariția acneei.
Apropo, Omega-3 este benefic nu doar pentru piele, dar și pentru podoaba ta capilară, oferindu-i o strălucire sănătoasă.

Unde găsim surse bune de Omega-3?

Se găsește în peștele gras, nuci, semințe de cânepă, semințe de in, unt de arahide, dar și în complexul BiTONIC Golden Oils – o sursă sigură de Omega 3 ce provine din alge marine și vitamina E.

3 capsule în zi de Bitonic Golden Oils îți vor menține pielea hidratată și protejată, părul mai strălucitor, iar inima mai sănătoasă!

Golden Oils - Omega 3 natural de calitate medicală extras din alge

 • Taguri: Omega 3
 • Articole

  RSS
  Tot ce nu știai despre beneficiul pentru sănătate al uleiurilor polinesaturate Omega 3
  Tot ce nu știai despre beneficiul pentru sănătate al uleiurilor polinesaturate Omega 3

  Știai că grăsimile sunt absolut necesare pentru organism, fiind o sursă de „materiale de construcție” pentru hormoni și peretele celular?...

  Mai departe...
  Cum prevenim căderea părului? - TOP 7 nutrienți care stimulează creșterea acestuia
  Cum prevenim căderea părului? - TOP 7 nutrienți care stimulează creșterea acestuia

  O alimentație săracă în anumiți nutrienți, cum ar fi proteine, minerale, acizi grași esențiali și vitamine rămâne a fi una...

  Mai departe...