Ai adăugat kilograme în plus în sezonul rece? Află cum scapi de ele!

O siluetă de invidiat este una din trăsăturile la care râvnesc multe femei și chiar bărbați, pentru că un corp sănătos și atrăgător îți crește încrederea în sine și te face să te simți de neînvins, nu? Și mai ales îți sporește sănătatea și starea de bine 😊

Însă nu întotdeauna ne putem stăpâni poftele și uităm de siluetă și de alimentație sănătoasă, iar în acel moment pierdem lupta cu kilogramele în plus! Noi îți oferim câteva sfaturi despre cum să ai grijă de silueta ta, începând de astăzi! Da da, de azi, nu de mâine! Am mai auzit din astea...

De ce tindem să mâncăm mai mult în zilele reci și să adăugăm kilograme nedorite?

Probabil ai observat că în perioada rece tindem să ronțăim mai mult și nu pentru că neapărat ne-ar fi foame, dar parcă am simți că se apropie o grevă a foamei și nu de alta, dar parcă avem o voce interioară care ne atenționează că trebuie să ne asigurăm cu provizii.De fapt, în spatele acestor kilograme stau mai mulți factori, care involuntar ne provoacă să mâncăm mai mult!

Temperatura corpului și cea de afară

Faptul că temperatura de afară este în continuă scădere, organismul nostru simte mereu necesitatea de a mânca și de a forma depozite de energie, drept o reacție de supraviețuire. Însă în spatele acestei reacții stă de fapt, la nivel neuronal, o suplinire a rezervelor, iar creierul nostru știe că poate suplini energia prin alimentație. E o reacție instinctivă și inteligentă, dar uneori întrecem măsura cu alimentația și ajungem să depozităm la propriu energie transformată în grăsimi de care nu avem nevoie!

Poftele nocturne!

O problemă ce ne dă bătăi de cap este nevoia de a mânca mai mult, mai ales mese grase și calorice la cină sau chiar înainte de culcare și asta deoarece iarna, nivelul de zahăr din sânge tinde să scadă mai mult, fapt ce provoacă mereu senzația de foame. De aici și vine creșterea în greutate.

Optăm pentru ținute mai „libere”

Multe persoane nu se îngrijorează pentru creșterea în greutate în perioada rece, pentru că optează pentru haine mai groase, mai largi, care deghizează greutatea câștigată, optând pentru ideea: „ce nu se vede, nu îi deranjează”!

Consumul de apă

Un alt motiv de creștere în greutate în lunile reci se datorează faptului că nu bem suficientă apă, iar consumul redus de apă determină nu doar creșterea în greutate, dar și senzația de oboseală.

Carbohidrații și stările de apatie

Ai observat probabil că atunci când ești mai apatică și nu prea ai chef de nimic, ți se trezește imediat pofta de dulce? Asta deoarece, datorită puținelor zile însorite în această perioadă, avem o insuficiență de vitamina D în organism, care respectiv ne determină o stare mai apatică și depresivă, iar creierul nostru instinctiv vrea să mănânce dulce, pentru că știe că zahărul îi provoacă o plăcere și tinde să vrea tot timpul mai mult! De aceea nu te poți opri după prima ciocolată.

Evitarea activităților fizice

Unul din motivele adăugării în greutate, este că tindem să consumăm mai multe calorii decât ar fi neapărat necesar și nu ardem surplusul de energie acumulat. Tot în perioada rece tindem să sărim peste sala de fitness. Pentru că acasă în pat, sub o plapumă călduroasă e mai confortabil, nu? Cui îi pasă în acest moment de kilogramele în plus?

Cum prevenim creșterea în greutate?

 • Începe ziua cu un mic dejun sănătos. It`s a must!
 • Evită zahărul și făinoasele, în schimb optează pentru carbohidrații sănătoși, cum ar fi: orezul brun, pastele integrale, ovăzul, fasolea, ș.a.
 • Nu sări peste orele la sală! Fie iarnă sau vară, respectă un regim al activităților fizice
 • Bea apă!
 • Nu exclude careva nutrienți, organismul tău are nevoie și de carbohidrați și de proteine și de grăsimi, doar din alea sănătoase!
 • Introdu mai multe legume în alimentație, iar fructele trebuie tratate ca un desert.
 • Optează pentru cele minim 7-8 ore de somn.
 • Evită stresul! Un metabolism împlinit și în plină armonie va reuși să scape ușor de câteva kilograme care îi stau în cale.

În lupta cu kilogramele sunt mereu binevenite orice surse de ajutor!

Cauți pastile de slăbit? Cu noi ai găsit soluția optimă!

Metabolism leneș, psihonutriție sau îngrășare

Dacă e vorba de un metabolism leneș, mâncat pe bază nervoasă (psihonutriția) sau depozitarea de prea multe grăsimi, ai nevoie de un imbold pentru stimularea metabolismului să scadă în greutate.

Produsul BiTONIC Green Metabolism duce la slăbire într-un mod forte, datorită efectului multiplu. Capsula de slăbit reduce pofta de mâncare, declanșează arderile interne și stimulează digestia. Această metodă funcționează mai ales prin combinația de remedii naturale cu alge pure chlorella și spirulină și chili, care stimulează temperatura corpului. Este un fat-burner natural, care controlează și nivelul zahărului din sânge, ajutând împotriva diabetului, datorită conținutului optim de crom.

Complex NATURAL cu efect forte pentru slabit si stimularea metabolismului

Tratamente medicamentoase și alimentație în exces

Când problema este una de ficat datorită tratamentelor medicamentoase dese și alimentație în exces, slăbitul este ajutat de detoxifiantul BiTONIC Terra Liver. Acesta reglează pofta de mâncare, are un efect triplu de acțiune asupra ficatului, bilei și colesterolului și elimină toxinele din organism.

Complex hepatoprotector NATURAL cu extract PURE din plante, turmeric si piper negru

Frumusețea și sănătatea vine din interior - BiTONIC Lady

Combinația optimă de colagen, coenzima Q10, vitaminele grupului B, zinc și seleniu ajută pielea să se regenereze mai rapid, menținându-i aspectul tânăr și catifelat. Totodată are efect de reglare hormonală în menopauză, fapt ce contribuie la normalizarea metabolică pentru doamne.

BITONIC LADY - Susține și menține sănătatea pielii, de la interior spre exterior. Formulă optimă: Colagen hidrolizat (sursă bovină), coenzima Q10, Vitamine, Minerale și polifenoli din sâmburi de struguri

Nimeni nu a spus că e ușor să menții un corp sănătos și armonios, e destul să știi ce vrei și cum vrei să arăți! Iar odată ce ai un scop bine stabilit, țintește-l până la capăt!

 • Taguri: ficat, slabește sănătos
 • Articole

  RSS
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație
  De ce este necesară transpirația și cum trebuie să-și revină corpul după o perioadă îndelungată de transpirație

  Procesul transpirației este unul fiziologic și are rolul de a regla temperatura organismului și a o menține constantă. Transpirația conține...

  Mai departe...
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun
  Antioxidanți naturali pentru plămânii fumătorilor. Ziua Mondială fără Tutun

  31 mai marchează Ziua Mondială fără Tutun și, spunem noi, pentru sănătatea plămânilor. Astfel, în articolul prezent dorim să aducem...

  Mai departe...